کاربردهای اکتیو آلومینا
- پنج شنبه 6 مهر 1396
- 7 بازدید
- صنایع بازیافت و ضایعات کاتالیست
کاربردهای آلومینای فعال
کاربردهای کاتالیست
آلومینای فعال کاربردهای گسترده ای در جاذب ها و کاتالیست ها از جمله کاتالیست جذب در فرآیند تولید پلی اتیلن، تولید پراکسید هیدروژن، در حذف گوگرد از جریان گاز (کاتالیست فرآیند کلاوس) و به عنوان یک جاذب انتخابی برای مواد شیمیایی بسیاری از جمله آرسنیک، فلوراید استفاده می شود. به طور خلاصه به عنوان کاتالیست در کاتالیست واحد سولفور ریکاوری (SRU) - دهیدراسیون الکلها - ایزومریزاسیون الفینها.
دسیکانت یا جاذب رطوبت
به عنوان جاذب در فرآیند جذب، جهت آب زدایی و رطوبت زدایی انواع گاز در صنایع مختلف نفت و گاز پایین دستی کاربرد فراوان دارد. برای بازیافت حلال باقی مانده از هوای اتاقکی که عملیات تبخیر مواد در آن انجام میشود مانند روشهای متداول خشک شدن، نظیر خشک شدن رنگ، انواع جوهر چاپ، خشکشویی منسوجات یا ریسندگی ابریشم مصنوعی بطور گسترده استفاده میشود. و در سیستم هوای فشرده کمپرسور نیز به کار می رود. برای مثال برای خشک کردن مایعات و گازهای زیر:
گازها : هوا –آرگون-هلیم –هیدروژن –متان –اتان-پروپان –استیلن –کلر –هیدروژن-دی اکسید گوگرد So2-امونیاک –آلکان
مایعات – نفت سفید –هیدروکربن های آروماتیک –سیکلو هگزان بوتان –بوتلینها
جاذب
این ماده کاربرد گسترده ای در حذف فلوراید از آب آشامیدنی دارد. همچنین بعنوان مواد کمکی فیلتر کردن در تولید روغنهای روان کننده و سایر روغنها کاربرد دارد.
سیستم های خلاء
در سیستم های خلا با فشار بالا در ابتدای خط جهت جلوگیری از ورود روغن تولید شده توسط پمپ های دوار حاصل از برگشت جریان به سیستم به کار می رود.
بیومواد
خواص مکانیکی و عدم واکنش در محیط بیولوژیکی سبب میشود این ماده یک ماده مناسب جهت پوشاندن سطوح در اصطکاک در پروتزهای بدن ( مانند ران و شانه) باشد.
از نظر جایگاه صنعتی، با توجه به وارداتی بودن این محصول در ایران و از طرفی وجود ذخایر عظیم نفت و گاز در کشور، ظرفیت احداث واحدهای تولیدی بسیار زیاد است.
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید